Een unieke schoonheidssalon in Helmond.

Schoonheidsbehandelingen

 Hoe vaak per dag kijk je in de spiegel? En als je kijkt, wat zie je dan? Misschien wel een een mooie vrouw die ouder wordt. Een prachtige, natuurlijke ontwikkeling. Maar vaak zien we vooral dat ene dingetje waar we niet helemaal tevreden over zijn. Iets dat je zou willen veranderen of verfijnen. Kraaienpootjes, roodheden in het gezicht, een ouderdomsvlekje of een rimpel die met de jaren dieper (en dus zichtbaarder) wordt.

Het ouder worden kunnen - en willen we - niet stoppen, maar met het juiste advies en goede producten kunnen we het proces wel vertragen. Zo kun jij weer met een gerust hart en tevreden gevoel in de spiegel kijken. Want dat is toch wat we willen. Er nog lang goed en verzorgd uitzien.Een schoonheidsbehandeling tegen huidveroudering

Wat is een schoonheidsbehandeling? Bij Beauty by El Perito is het een gezichtsbehandeling en focussen we met een schoonheidsbehandeling op huidverbetering. Oftewel, het tegengaan van huidveroudering. Er zijn verschillende soorten schoonheidsbehandelingen en daarom is het belangrijk dat we samen aan de de slag gaan met een schoonheidsbehandeling die bij jou en je huid past.

We starten met een kennismaking, drinken samen een kop koffie of thee en houden een intakegesprek. Daarna maken we een afspraak voor twee weken later. Ondertussen mag jij thuis aan de slag met het gebruik van producten die je huid voorbereiden. Na twee weken leggen we de basis. Tijdens deze behandeling brengen we onder andere het bio face lift masker aan. Na twee tot vier behandelingen gaan we over op andere behandelingen waarbij we gebruikmaken van peelings, maskers, massages en ampullen. Iedere behandeling is opnieuw genieten en voel je je volledig tot rust komen.

Soorten schoonheidsbehandelingen

Naast de schoonheidsbehandelingen waar we werken aan huidveroudering, kun je ook in mijn schoonheidssalon terecht voor deelbehandelingen. Met een deelbehandeling wordt verstaan epileren, een gezichtsdeel harsen, of wimpers en/of wenkbrauwen verven. Hoe vaak je wil komen voor een deelbehandeling is afhankelijk van wanneer je het nodig vindt. Een deelbehandeling gebeurt ongeveer om de 5 á 6 weken. Dit is afgestemd op wat jij fijn vindt.

Massage en schoonheidsbehandeling in Helmond

Denk je aan een bezoekje aan een schoonheidssalon, dan denk je aan heerlijk tot rusten komen. Hoe kan dat beter dan met een heerlijke massage? Beauty by El Perito biedt zowel massages als schoonheidsbehandelingen aan in Helmond. Zo kun je dit perfect combineren.

Alle soorten schoonheidsbehandelingen zijn op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen die we in de intake bespreken. Ik adviseer je en samen werken we naar je doel toe. Ik werk altijd in het belang van de huid van de klant.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram