Een unieke schoonheidssalon in Helmond.

Gezichtsbehandeling tegen huidveroudering

Je huid wordt iedere dag aangetast door de zon, de kou en vervuiling in de lucht. Met name de huid in het gezicht wordt blootgesteld aan verschillende, invloedrijke factoren. Het is daarom heel belangrijk om deze goed te verzorgen. Bij Beauty by El Perito kijken we allereerst naar de de huidige staat van je huid en vervolgens bieden we natuurlijk verzorgingsproducten en gezichtsbehandelingen op maat.

De huid van je gezicht verbeteren

We starten de eerste twee tot vier gezichtsbehandelingen met een bio face lifting. Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft. Twee weken voor de eerste behandeling start je thuis al met het gebruik van thuisproducten. Dit vormt de fundering van huidverjonging.

Na de bio face lifting zijn er veel verschillende soorten gezichtsbehandelingen die de huid van je gezicht kunnen verbeteren. Alle gezichtsbehandelingen hebben een andere werking op je huid, dus moeten we goed kijken naar wat jouw huid nodig heeft. We bekijken welke schoonheidsbehandeling bij jouw gezicht past en samen maken we een keuze. Het belangrijkste is dat we jouw huid weer laten stralen en rimpels reduceren. Dit doen we door jouw huid gezonder te maken.

Schoonheidsbehandeling voor je gezicht

Een basis gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht. We verwijderen eerst make-up resten en bereiden de huid voor op de producten die voor de huidverbetering gaan zorgen. Dit kan bijvoorbeeld een peeling zijn, waarmee we onreinheden gemakkelijk kunnen verwijderen. Dit vormt de basis om de kwaliteit van de huid in je gezicht te verbeteren. Hierna volgt een serum, maskertje, een massage en een dag- en/of nachtcrème. Deze gezichtsbehandelingen zijn zeer ontspannend en remmen tegelijkertijd huidveroudering.

Een ontspannen gezichtsbehandeling in Helmond

Bij een bio face lifting gaat het eerst om de fundering, de basis. Hierbij werken we niet met een massage of peeling. Het masker dat we aanbrengen zorgt ervoor dat alles onderhuids in beweging komt, waardoor je toch in een diepe ontspanning komt.

Bij Beauty by El Perito in Helmond kun je dus terecht voor gezichtsbehandelingen, maar als schoonheidsspecialiste bieden we vele andere schoonheidsbehandelingen. Denk bijvoorbeeld aan epileren, het harsen van een lichaamsdeel of een heerlijke massage. Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram