Een unieke schoonheidssalon in Helmond.

Jouw schoonheidsspecialiste in Helmond


Bij Beauty by El Perito staat jouw huid centraal. Want een stralende huid is een huid om van te genieten. Maar welk product kun je het best gebruiken? Hoe kun je je huid het beste behandelen? Dat zijn geen gekke vragen. Overal wordt gesproken over de beste huidbehandelingen. Vaak tegenstrijdige beweringen. Ik kan me goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je niet weet wat je als waarheid moet aannemen.


Als schoonheidsspecialiste kijk ik naar jouw huid en wat je als probleem ervaart. Jouw huid is voor mij prioriteit nummer 1. Ik doe een zogenoemde gezichtsanalyse en kijk wat jouw huid het beste kan gebruiken. Vervolgens bepaal ik welke producten daarvoor geschikt zijn en hoe we jouw huid het beste kunnen behandelen. Want iedere huid is mooi, maar iedere huid is uniek. Daar hoort ook een unieke behandelmethode bij!

Schoonheidsspecialist in de buurt

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Helmond? Dan ben je bij Beauty by El Perito aan het juiste adres. Het is fijn om een schoonheidsspecialiste in de buurt te hebben, zodat je altijd terecht kunt. De staat van je huid kan namelijk snel veranderen. Denk aan veranderende weersomstandigheden die je huid droog of juist vettig kunnen maken. Daar kan je niet altijd op voorbereid zijn en je moet dan snel kunnen schakelen.

Huidveroudering

Een welbekend fenomeen is huidveroudering. Rimpels, vlekjes of kraaienpootjes rond de ogen. Vaak zie je niets anders als je in de spiegel kijkt. Ouder worden heeft iets moois en we kunnen en willen dit proces niet tegengaan, maar we kunnen het proces wel vertragen. Voor deze behandeling starten we met een intake met een kopje koffie of thee en bekijken we samen hoe we de veroudering van jouw huid het beste tegen kunnen gaan.

Alle behandelingen

De behandelingen van een schoonheidsspecialiste reiken verder dan gezichtsbehandelingen alleen. Je kunt ook bij mij terecht voor een massage, pedicure, epileren, het harsen van een lichaamsdeel en nog veel meer.


Neem gerust contact met me op als je vragen hebt, ik denk graag met je mee!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram