Een unieke schoonheidssalon in Helmond.

Massage.

Je hebt het druk, je agenda is vol, je werkt, je zorgt voor kinderen, ouders, familie en vrienden.

Er gebeurt veel in je leven, elk weekend is voor je het weet al vol gepland. Je komt nauwelijks aan jezelf toe en je schouders doen pijn, je rug voelt stijf en je bent moe!

Maak ruimte in je agenda en in je hoofd. Even niets, niet bezig zijn met anderen, maar alle aandacht naar jezelf.

Een heerlijke ontspanningsmassage om even alle stress achter je te laten en te onthaasten. Vermoeidheid verdwijnt en je krijgt nieuwe energie.

Geniet van deze ontspanning, kom tot rust en voel wat goed voor je is.


 Hotstone massage.

Hotstone massage is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. Er wordt gemasseerd met warme basaltstenen die opgewarmd zijn in een temperatuur van 45 -55 graden. Het hele lichaam kan hiermee gemasseerd worden. De hotstone massage is vooral geschikt bij: spanningen, stress, spierproblemen en slechte doorbloeding.

 


Lichaamsmassage.

Lichaamsmassage is een ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Deze massage is een combinatie van klassieke massage, zweedse massage, sportmassage, onderarm massage, energetische massage en evt. holistic pulsing. Ook kan ik de massage combineren met Bamboe of Hot Bottle massage. De massage is gericht op de cliënt zijn of haar wensen. 


Indiase hoofd, schouder, nek massage.

Indiase hoofdmassage, ook wel champi genoemd, wordt in India al duizenden jaren toegepast. Oorspronkelijk was het bedoeld om de haren van de bruid mooi en sterk te maken. De massage wordt uitgevoerd op een gewone stoel met kleding aan. Bij Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen gezorgd dat spanningen en stress worden opgeheven of vermindert. De effecten zijn niet alleen lichamelijk maar ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress vermindert.


Bamboemassage.

Bamboe massage is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de vijf elementen hout, vuur, water, aarde en metaal. Tijdens de massage wordt er gemasseerd met (bamboe) stokken en met massageolie van de vijf elementen. Door middel van de bamboestokken worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang wat zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen, afvalstoffen worden beter afgevoerd en spierknopen losgemaakt. De bamboestokken worden gebruikt als hulpmiddelen om een volledige lichaamsmassage te geven, die als verlengstuk van handen, onderarmen en ellebogen worden gebruikt. Hierdoor kan er met deze massage dieper gewerkt worden en zal deze massage meer effect hebben.


Stoelmassage.

Stoelmassage is een massage op een massage stoel. Deze massage wordt uitgevoerd met kleding aan. Het is een combinatie van massagegrepen, triggerpoints behandelen en rekkingen en strekkingen. Een stoelmassage zorgt ervoor dat de spieren, die het meeste te lijden hebben onder werkstress en een verkeerde houding, zich te ontspannen, zoals je hoofd, nek, rug en schouders maar ook je benen en je billen kunnen evt. gemasseerd worden. Door deze massage regelmatig te laten doen kunnen veel klachten (bv. RSI en werkstress) worden voorkomen en dus ook minder ziekteverzuim. Deze massage wordt vaak bij bedrijven gedaan. En als het bedrijf een goede arbo regeling heeft is het soms ook aftrekbaar van de belasting.  

 

Holistic Pulsing.

Holistische komt van het Griekse woord "holos" wat "volkomen"betekent. De  holistic pulsing is een volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie uitwisseling met zich mee brengt. Met het pulsen brengen we het lichaam in een constante ritmische beweging. Ons lichaam bestaat ongeveer uit 75% vloeistof. Door deze beweging (pulsing) met het lichaam te maken komt deze vloeistof tot in celniveau in beweging. Evt. blokkades kunnen zichtbaar worden en krijgen door de zachte pulsbeweging de mogelijkheid om op te lossen en/of los te laten. Holistic pulsing is gebruikmaken van de zachtheid en de kracht van water.Deze massage is niet alleen gericht op de ontspanning van de spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. Als je deze massage apart boekt dus zonder andere massage erbij dan wordt deze massage in kleding uitgevoerd.


Contra indicatie's massage's

Contra indicaties bij een massage zijn: koorts, extreme vermoeidheid, besmettelijke huidaandoeningen (zoals herpes, gordelroos). Bij overmatig drugs en alcoholgebruik, antibiotica, bloedverdunners, kanker/tumoren, algemene infectieziektes, ernstige cardiovasculaire aandoeningen( trombose, aderontsteking), zeer slechte algemene gezondheid. Ook mensen die botox of fillers gebruiken daarbij kunnen deze delen niet gemasseerd worden.

Relatieve contra indicaties zijn: plaatselijke infecties, besmettelijke huidaandoeningen (herpes, gordelroos, zwemmerseczeem), Vormen van huiduitslag (acne, eczeem, warmte uitslag, steenpuisten), zwellingen, bloeduitstortingen (blauwe plekken), lichte cardiovasculaire aandoeningen (spataderen), botbreuken, wonden en recente littekens.

Heeft u een van deze contra indicaties dan kan er bij sommige indicaties wel gemasseerd worden. Meldt het bij het maken van een afspraak zodat er geen teleurstelling plaatsvindt als u op de massagetafel ligt. Bij twijfel informeer bij uw huisarts of behandelend arts.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram