Een unieke schoonheidssalon in Helmond.

Huidveroudering vertragen

De huid is ons grootste orgaan. Tegelijkertijd is het het meest zichtbare orgaan én wordt daarom blootgesteld aan invloedrijke factoren. Daar moeten we dus goed voor zorgen. We worden allemaal ouder, maar we willen er wel zo lang mogelijk goed uitzien.

Anti-aging betekent letterlijk “niet verouderen”. Maar hoe voorkom je huidveroudering? Het ouder worden kunnen we niet stoppen, maar de zichtbare huidveroudering kunnen we gelukkig wel vertragen.

Anti-aging behandeling

Om huidveroudering te remmen zijn er anti-aging gezichtsbehandelingen. Bij deze behandeling stimuleren we de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen. De aanmaak van collageen en elastine in de huid verloopt langzaam. Daarom zien we het effect vaak pas op latere termijn. Precies op het moment dat we er jonger uit willen zien!

Een anti-aging behandeling legt de nadruk op het verbeteren van de huidstructuur. Daarom kunnen door een gezichtsbehandeling die huidveroudering vertraagt, rimpeltjes verfijnen en kleurverschillen in de huid minder zichtbaar worden.

Rimpels verfijnen met gezichtsbehandeling

Voordat we van start kunnen met een anti-aging behandeling, moeten we eerst een behandeltraject samenstellen. Tijdens de eerste afspraak, de intake, maken we kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Hierdoor leer ik jou en je huid beter kennen. Vervolgens maak ik een huidanalyse en een individueel behandelplan. Ook krijg je informatie over de (thuis)behandeling en de producten.

Om de huid gezond te krijgen en te houden, is dagelijkse verzorging heel belangrijk. De behandeling bij mij in de salon werkt nog een paar dagen door, maar een anti-aging behandeling heeft pas effect wanneer je er thuis ook consequent mee doorgaat.

Producten voor huidverjonging

In de salon gebruiken we producten van Deynique om huidveroudering te vertragen. Deze producten zijn op basis van pure aloë vera. Aloë vera dringt heel diep je huid binnen, waardoor we de huidverjonging van binnenuit kunnen aanpakken. Het concept waar ik mee werk is het 1+1=3 concept. Daarmee wordt bedoeld dat je om het beste resultaat te krijgen, ook thuisproducten gaat gebruiken.

Begin vandaag met huidverjonging en maak een afspraak!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram