Een unieke schoonheidssalon in Helmond.
Gastenboek

Esther Van Driel
17-03-21 18:12:13
Vandaag nadat mijn voeten vakkundig behandeld waren een heerlijke stoelmassage ondergaan.
Wat een heerlijke ervaring, totaal ontspannen.
Yvonne is een lieve, discrete vrouw die haar vak verstaat en waar je je meteen op je gemak voelt.
Even aandacht voor jezelf...
Jolanda van Os
13-03-21 10:14:22
Yvonne is een topper! Een heerlijke massage waar ik bijna bij in slaap viel, grote ontspanning en voelde me weer helemaal top! Prettige behandeling waar echt de tijd voor je wordt genomen. De ontspanning die ik heb ervaren en de tijd die aan mij besteed werd kom je niet vaak tegen. De behandeling werd gegeven voor mijn Fybromialgie. de volgende dag voelde ik me echt lekker in mn vel. Wordt zeker herhaald.
De salon ziet er netjes uit en je voelt je welkom Yvonne volgt steeds opnieuw cursussen om te verfrissen ik kom graag bij haar
M. Mennen
10-02-21 16:43:52
Yvonne ontvangt je met een brede glimlach en vol energie. De salon is opgeruimd en schoon. Er heerst rust.
Met een professionele blik geeft Yvonne advies, kijkend naar wat er in je persoonlijke situatie past. Ze is in voor nieuwe dingen, staat open om te leren en breidt haar kunde graag uit.
Ook zal ze op tijd grenzen aangeven en je zo nodig doorsturen of contact opnemen met een andere professional.
J. Faessen
08-02-21 20:10:49
Of het nu een pedicure behandeling is, een massage of gezichtsbehandeling, het is heerlijk ontspannen bij El Perito. Een vriendelijke en gastvrije benadering door Yvonne die weet wat ze doet en erg kundig is. Ze is helemaal up to date. De salon ziet er tip top uit en je voelt je meteen op je gemak. Even tot jezelf komen betekent het voor mij en daar zorgt een goede behandeling van Yvonne voor. Echt een aanrader!!
Ardie en Harriette Van Helden
07-02-21 21:29:30
We hadden voor ons allebei een volledige gezichtbehandeling geboekt. Wat een verwennerij en wat een heerlijke massage! Yvonne is niet alleen een zeer ervaren schoonheidsspecialiste maar ook een geweldige gastvrouw. Je voelt jezelf in goede handen en heel welkom. Absolute aanrader!
Tonen: 5  10
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram