Een unieke schoonheidssalon in Helmond.

El Perito Blog.


2021-11-08

De kracht van de Aloë Vera plant.

DE KRACHT VAN DE ALOË VERA PLANT.
Een belangrijk basisingrediënt in de producten van Deynique is Aloë Vera: één van de meest waardevolle planten die de natuur ons biedt. Aloë Vera is van nature geneeskrachtig en bevat meer dan 200 werkzame stoffen, waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren. Niet voor niets is Aloë Vera niet meer weg te denken in de huidverzorging en alternatieve geneeswijzen. Geen enkele andere genezende plant heeft zo’n breed werkzaam spectrum als Aloë Vera.

DE PLANT.
Ze ziet eruit als een cactus met haar grijs-groene bladeren, maar ze behoort tot de familie van de lelies. In totaal wordt het aantal verschillende soorten wereldwijd geschat op 500. De Aloë Barbadensis Miller is de meest waardevolle Aloë Vera. Althans, voor de geneeskunde en cosmetica. Vandaag de dag wordt de plant op reusachtige plantages geteeld. Vooral in Arizona, Florida, Texas en Mexico. Allemaal staten met een ideaal klimaat.

Wat deze plant zo waardevol maakt, is de kracht die in haar bladeren zit. In Zuid- en Midden Amerika gebruiken de indianen deze substantie al eeuwen tegen allerlei klachten – inwendig en uitwendig. Pas sinds enkele tientallen jaren houdt de wetenschappelijke onderzoekswereld zich intensief bezig met het subtropische gewas.

KRACHTIGE STOFFEN.
In haar bladeren slaat de Aloë Vera een geraffineerd mengsel op van meer dan 200 verschillende levenskrachtige stoffen. Dit zijn onder andere pro-vitamine A, vitamine B-complex, vitamine C, D en E. Aloë Vera is bijzonder waardevol bij de ontzuring en stabilisering van de huid. Dit komt door de rijkdom aan mineralen en sporenelementen (zoals magnesium, calcium, ijzer en zink). De samenwerking tussen Aloë Vera-enzymen en speciale suikermoleculen zoals aloëmannan geeft een zeer grote genezende kracht voor het hele lichaam. Daarbij komen nog essentiële aminozuren, die bij de regeneratie van belaste organen of bij de regelmatige verzorging ervan zo belangrijk zijn.

PRODUCTEN EN GEHEIME KRACHT.
Niet alleen vanwege de bijzondere werking, verwerkt Deynique de Aloë in haar cosmetica. Nog een kracht van Aloë Vera, ligt in de grootte van de moleculen. Doordat de moleculen zo klein zijn, is de stof in staat om tot heel diep in de huid te kunnen doordringen. De cellen worden hierdoor tot diep in de kern gestimuleerd. Ook kan de Aloë Vera andere werkstoffen meenemen tot diep in de huid. Een avocado e olie is groot van molecuul, dus blijft deze op de oppervlakte liggen. Wanneer deze op de huid wordt gesmeerd in combinatie met Aloë Vera, wordt de olie mee getransporteerd door de Aloë Vera-gel, en kan de olie ook zijn werking doen tot diep binnen in de huid. Daar waar andere producten niet meer verder komen, gaat Aloë Vera verder.

ALOË VERA SAP.
Aloë Vera Vita Drink heeft een gunstige werking op de bloedsomloop en normaliseert de stofwisseling. Van deze drank neem je iedere ochtend een borrelglaasje in op de nuchtere maag. De werking van de darmen en het hart wordt geactiveerd en de geestelijke vermogens blijven langer behouden. Niet alleen wordt ook de darmflora terug in balans gebracht, maar ook vitamines en mineralen en alle belangrijke voedingstoffen die je tot je neemt, worden nóg beter opgenomen in het lichaam. De drank doodt schimmels, is goed voor de lever en stimuleert de stofwisseling.  Dit straalt meteen door naar de huid. Mooi van binnen én mooi van buiten. De drank is verkrijgbaar bij Beauty By El Perito.

In klinieken voor natuurgeneeskunde wordt het Aloë Vera-sap ingezet bij de behandeling van open wonden, zweren, ontstoken huid of operatielittekens.

Liefs Yvonne

Admin - 14:47:39 | Een opmerking toevoegen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram